Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club denkt eraan om Gedoz definitief van de hand te doen

Club denkt eraan om Gedoz definitief van de hand te doen

Club Brugge is momenteel volop bezig met de toekomst. Zo worden er heel wat spelers gelinkt aan blauw-zwart. De keerzijde van de medaille is echter dat er ook jongens moeten vertrekken uit de ruime Brugse spelerskern. Felipe Gedoz is mogelijk één van hen. 

Gedoz presteert dit seizoen te wisselvallig en wekt geregeld frustratie op bij de Brugse aanhang. Vooral de laatste weken lukt het de Braziliaan niet om zijn beste niveau terug te vinden.

Volgens Het Nieuwsblad denkt Club er dan ook aan om Gedoz te verkopen. Eerder gaf Fiorentina al te kennen dat het geïnteresseerd is in een uitleenbeurt. Mogelijk probeert blauw-zwart om die onderhandelingen om te zetten naar een definitieve verkoop.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws