Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Castillo staat voor transferdilemma

Castillo staat voor transferdilemma

Nicolas Castillo speelt momenteel bij Frosinone Calcio, maar kon daar nog geen potten breken. Integendeel zelfs, de 22-jarige huurling van Club Brugge kreeg nog maar 306 speelminuten en vond daarin geen enkele keer de weg naar doel.

Na mislukte passages bij Club Brugge, Mainz 05 en nu ook in de Serie A heeft Castillo zijn zinnen op een vertrek gezet. Zo wil hij tijdens de wintertransferperiode terugkeren naar ex-ploeg Universidad Católica.

Castillo speelde van 2005 tot 2014 bij de Chileense topclub en wil hen erg graag aan de titel helpen. De onderhandelingen liepen erg vlot, maar volgens lokale media kwam de Brugse spits plots met stevige eisen. Zo wil hij een gelijkaardig loon als in Italië, hetgeen voor Universidad Católica niet haalbaar is. Aan Castillo de keuze…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws