Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Butelle sluit Club-fans nu al in de armen: “De beste!”

Butelle sluit Club-fans nu al in de armen De beste!

Ludovic Butelle, de kersverse doelman van Club Brugge, komt naar verluidt richting Jan Breydel omdat het voor hem de laatste kans is om een prijs te pakken. Daarnaast is ook het financiële plaatje bij blauw-zwart aantrekkelijker voor hem. 

“Butelle was vorig seizoen de drijvende kracht achter de promotie”, vertelt Hugo Brusetti, de journalist die Angers voor Le Courrier de l’Ouest van dichtbij volgt. “Ook dit seizoen liep het heel goed en pakte hij punten op Marseille en tegen PSG voor Angers. De timing van zijn vertrek is dus wel verrassend. Hij ziet Club Brugge waarschijnlijk als een laatste kans om eens een prijs te pakken op het hoogste niveau en mogelijk eens aan te treden in de Champions League.”

Van de 32-jarige Fransman zouden we niet de meest spectaculaire reddingen moeten verwachten, maar wel rust en vertrouwen. Butelle bewees met zijn “#nosweatnoglory” eerder al op Twitter dat hij wat opzoekwerk had gedaan over Club en maakt stilaan ook kennis met de blauw-zwarte aanhang. “Dit zijn de supporters van Brugge. Volgens mij zijn ze de beste”, klinkt het op zijn officiële Facebook-account.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws