Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse kansen op Kosanovic slinken

Brugse kansen op Kosanovic slinken

Woensdag raakte bekend dat Club Brugge de transferstrijd met Standard aangaat voor Milos Kosanovic. Toch lijkt de kans dat de verdediger van KV Mechelen effectief naar Jan Breydel komt eerder klein.

Club wil Kosanovic graag binnenhalen omdat hij zowel centraal in de verdediging als op de linksachterpositie uit de voeten kan. Maar blauw-zwart is niet de enige die aan zijn mouw trekt. Standard, dat al een officieel bod uitbracht, zou namelijk in pole position liggen wat Kosanovic betreft. Al heeft ook Anderlecht zijn transferdoelwit nog niet opgegeven.

Club bereid intussen een bod voor, maar volgens Het Nieuwsblad is de piste van Standard het meest concreet. Sportief raadgever Daniel Van Buyten zou immers enkele weken geleden al gepolst hebben naar de verdediger. Door de grote hoeveelheid interesse is de kans groot dat de 25-jarige Serviër KV Mechelen in januari verlaat.

Kosanovic zelf zou voor zijn gezin liefst in België blijven voetballen, maar krijgt mogelijk een lucratief voorstel uit het buitenland. Als Bruno Alves Fenerbahçe verlaat, zijn de Turken bereid om diep in de buidel te tasten voor de speler van KVM. Het is dan nog maar de vraag of de verdediger dat aanbod naast zich neerlegt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws