Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Broos over topper: “Druk ligt bij Anderlecht”

Broos over topper Druk ligt bij Anderlecht

Zondag staat dé topper van de twintigste speeldag op het programma. In een uitverkocht Jan Breydel kijken Club Brugge en Anderlecht elkaar in de ogen in de strijd om drie belangrijke punten.

Volgens Hugo Broos, die voor beide clubs speelde en er trainer was, ligt de druk bij Anderlecht. “Brugge mag dan wel zijn laatste match in Standard verloren hebben, maar voor de rest hebben ze een mooi parcours achter de rug”, vertelt hij in zijn interview met RTBF.

“Ook Anderlecht heeft goeie wedstrijden gehad”, gaat Broos verder. “Maar eigenlijk heeft Anderlecht vooral minder goeie matchen gespeeld. Paars-wit mag zondag vooral niet verliezen. Als dat gebeurt, hebben ze 9 punten achterstand op Gent en 6 op Club. Dat kan toch al tellen. Anderlecht zorgt er best voor dat het verschil niet te groot wordt vooraleer Play-off I begint.” Anderlecht heeft wel nog een inhaalwedstrijd tegen Lokeren tegoed.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws