Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boskamp: “Hij was toen al een ontzettend talent”

Boskamp: "Hij was toen al een ontzettend talent"

Club Brugge is de laatste tijd erg goed op dreef. Blauw-zwart scoort vlotjes en incasseert nauwelijks nog tegendoelpunten de jongste weken. Dat ziet ook Johan Boskamp.

Zo is Stefano Denswil in korte tijd uitgegroeid tot een onmisbare pion in de verdediging. En dat terwijl velen hem al hadden afgeschreven. “Denswil heeft het in ieder geval plots door. Bij Ajax was dat al een ontzettend talent. Maar misschien dat hij het daar niet heeft gered door de manier van voetballen. Hoge pressing, veel ruimte in de rug.”

De analist denkt dat zijn speelstijl in België anders is. “Bij Club speelt hij nu risicoloos. Op het middenveld opduiken, zoals hij in het begin deed, doet hij nu niet meer. Alleen jammer dat hij rood pakte tegen KV Mechelen”, vertelt de Nederlander in Het Belang van Limburg.

Tot slot haalt Boskamp ook de loftrompet boven voor Vanaken en Vossen. “Het is goed om te zien dat Jelle en Hans er weer staan. Jelle staat garant voor belangrijke goals. Hij is een diesel. Als hij niet speelt, komt hij moeilijk op gang. En als je Hans vertrouwen geeft, presteert hij. Zijn tweede helft tegen Mechelen vond ik heel sterk. De pass die hij daar gaf! Als we zoiets bij Real Madrid zien, staan we allemaal op de banken. Nu is het zaak voor hem om dat niveau vast te houden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws