Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Bolat zal Club niet verlaten”

Bolat zal Club niet verlaten

Sinan Bolat werd afgelopen zomer voor een seizoen gehuurd van FC Porto. De Turkse doelman kreeg volop zijn kans als eerste keeper, maar viel al snel door de mand. Het gerucht ging dan ook dat Club contact zou opnemen met de Portugese club om zijn uitleenbeurt vroegtijdig stop te zetten. Maar dat blijkt geen optie.

“Sinan doet het seizoen gewoon uit bij Club”, verzekert zijn broer Baris in Het Nieuwsblad. Nochtans zal blauw-zwart naarstig op zoek gaan naar een nieuwe doelman tijdens de winter.

Rafael Cabral (Napoli), Eduardo (Dinamo Zagreb) en oude bekende Mathew Ryan (Valencia) werden al aan Club gelinkt. Michel Preud’homme zou het immers niet zien zitten om met Sébastien Bruzzese, een weifelende Bolat en Michael Cordiër de play-offs in te gaan.

De moeilijke situatie van Bolat, die overigens niet gelukkig is bij Club Brugge, werd maandag besproken door de entourage van de doelman en Club Brugge. Daaruit bleek dat Bolat het seizoen gewoon uitdoet bij Club, zoals eerder overeengekomen was in zijn contract. “Het is aan hem om de concurrentie aan te gaan”, besluit zijn broer Baris.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws