Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bob Peeters denkt aan Club-speler om Westerlo te redden

Bob Peeters denkt aan Club-speler om Westerlo te redden

Na het ontslag van Harm van Veldhoven heeft Westerlo al zijn hoop op Bob Peeters gevestigd om de club in eerste klasse te houden. Voorlopig lukt dat echter niet. De Kemphanen staan troosteloos laatste en tellen drie punten minder dan Oud-Heverlee Leuven.

Peeters wil zijn ploeg dan ook versterken tijdens de wintermercato. Zo wil de 41-jarige coach Jean-Charles Castelletto graag voor een half seizoen naar ‘t Kuipje halen. Club nam de centrale verdediger afgelopen zomer voor drie seizoenen over van AJ Auxerre, maar de 20-jarige Fransman kon zich nog niet in de kijker spelen bij Michel Preud’homme.

Tot dusver verzamelde Castelletto dit seizoen nog maar 95 speelminuten. Een uitleenbeurt aan Westerlo zou hem ongetwijfeld meer speelgelegenheid opleveren. Toch zou Club eerst willen afwachten of Oscar Duarte al dan niet vertrekt. Volgens Het Nieuwsblad wil Westero naast Castelletto ook Siebe Schrijvers losweken bij KRC Genk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws