Bezorgt ex-speler Club een financiële opsteker?

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bezorgt ex-speler Club een financiële opsteker

Het is al bijna drie jaar geleden dat Enoch Kofi Adu naar Jan Breydel gehaald werd. De verdedigende middenvelder kwam toen over van het Deense Nordsjælland voor 1,35 miljoen euro.

Adu kon echter nooit doorbreken bij Club en kwam slechts zeventien keer in actie voor blauw-zwart. Vervolgens werd hij dan ook voor een half jaar uitgeleend aan het Noorse Stabæk Fotball. In de zomer van 2014 verliet Adu onze club en trok hij naar Malmö.

En hoewel hij daar nog een contract heeft tot 2018, zou hij het niet langer naar zijn zin hebben bij de Zweedse ploeg. Bovendien speelt Malmö door zijn teleurstellende vijfde plaats volgend seizoen sowieso geen Champions League. De kans is bijgevolg groot dat Adu Malmö zal verlaten, al schuift de Ghanese middenvelder de verantwoordelijkheid door naar zijn makelaar.

“Ik concentreer me nu op Malmö en ontken dat dit (Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid, nvdr) mijn laatste wedstrijd is. Mijn makelaar behandelt de aanbiedingen, hij is de baas wat dat betreft”, klinkt het in zijn interview met Sydsvenskan. Naar verluidt is er concrete interesse uit Israël. Volgens het Zweedse Kvällsposten heeft Club recht op 50% van de transfergelden van Adu, die op dit moment een prijskaartje van zo’n 1,5 miljoen euro draagt.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws