Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Belofte maakt schuld: Dierckx in ziekenhuisoutfit

Belofte maakt schuld Dierckx in ziekenhuisoutfit

Tuur Dierckx ging in de vooravond van Club Brugge – KRC Genk zaalvoetballen met zijn vrienden. Omdat een ploeggenoot niet kwam opdagen, besloot de jonge flankaanvaller om een balletje mee te trappen. Dit druist echter in tegen de Club-regels, waardoor Dierckx een boete kreeg en hij verplicht werd tot sociaal werk.

Dierckx, die intussen beloofde om tijdens het seizoen te stoppen met zaalvoetballen, kwam zijn belofte na. Hij verscheen maandag in gepaste outfit in het ziekenhuis en vervulde er een maatschappelijke job voor de Club Foundation. “Boontje komt om zijn loontje!”, klinkt het bij Dierckx. Bij deze lijkt het zaalvoetbalincident dan ook definitief van de baan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws