Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht springt in de dans voor transfertarget Club

Anderlecht springt in de dans voor transfertarget Club

Zoals eerder gemeld op BlauwZwartFans heeft Club Brugge interesse in Ludovic Butelle. De huidige nummer één van Angers staat bovenaan op het verlanglijstje van blauw-zwart. Bovendien is de kans groot dat hij vertrekt, al wil Anderlecht nog stokken in de wielen steken.

De 32-jarige Butelle is aan een erg sterk seizoen bezig en staat momenteel derde met Angers. Toch zou de Franse Ligue 1-doelman graag andere oorden opzoeken en is hij erg gecharmeerd door het aanbod van Club Brugge.

Hoewel afgelopen week verscheen dat ook PSG interesse zou hebben, zijn volgens Franse bronnen vooral Club en in mindere mate Anderlecht concreet. Olivier Pickeu, sportief directeur van Angers, verwacht alleszins dat de doelman getransfereerd zal worden. “Het zal moeilijk worden om Butelle komende winter te houden”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws