Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht-speler onthult: “Meunier is een persoonlijke vriend geworden”

Anderlecht-speler onthult: "Meunier is een persoonlijke vriend geworden"

Afgelopen zondag stonden Club Brugge en Anderlecht tegenover elkaar tijdens de topper van de twintigste speeldag in de Jupiler Pro League. Dat was een blij weerzien voor sommige spelers.

“Zondag had Thomas Meunier het niet gemakkelijk met mij, hè”, lacht Frank Acheampong. “Maar Thomas blijft een geweldige voetballer met wie ik graag intense duels uitvecht. Eigenlijk werd hij een beetje een persoonlijke vriend”, onthult de Anderlecht-verdediger.

“Het enige wat ik jammer vind, is dat hij twee jaar geleden die owngoal scoorde die Anderlecht uiteindelijk de titel opleverde. Neen, hij had niet moeten missen. Hij had die bal aan mij moeten laten, want ik stond in zijn rug. Dan had ik die belangrijke goal gemaakt. Ach, Anderlecht tegen Club Brugge, dat is altijd spannend”, besluit Acheampong in Het Belang van Limburg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws