Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Agressieve politie voert Lestienne af na vechtpartij

Agressieve politie voert Lestienne af na vechtpartij

Maxime Lestienne mocht zich afgelopen zaterdag eindelijk weer voetballer noemen. Na moeilijke maanden van afwezigheid – zowel zijn moeder als vader overleden – mocht hij invallen tegen PEC Zwolle. So far, so good. Maar na de wedstrijd liep het mis.

Ex-Club-speler Lestienne kreeg van PSV-trainer Cocu een kwartier om de 2-2-gelijke stand alsnog in een overwinning om te buigen. De flankaanvaller stond nog geen twee minuten op het veld of hij bood Luuk de Jong de 3-2 aan tegen PEC Zwolle. Daardoor pakte PSV de drie punten en blijven de Eindhovenaren in het spoor van leider Ajax.

Na de match raakten Lestienne en PSV-doelman Zoet in de binnenstad betrokken bij een vechtpartij. Dat bevestigde PSV op zijn officiële website. Op onderstaande beelden is te zien hoe de middenvelder op de grond ligt en in bedwang moet worden gehouden door de politie. Opgelet: agressieve beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws