Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zoveel betaalde Club écht voor Jelle Vossen

Jelle Vossen (Club Brugge - FC Porto)

Jelle Vossen verkaste begin juli naar Engelse tweedeklasser Burnley. Genk ontving zo’n 3,1 miljoen euro voor de 26-jarige Limburger. Eind augustus sloeg Club Brugge vriend en vijand met verstomming door de pas getransfereerde spits naar Jan Breydel te halen. Naar verluidt voor een miljoen minder dan dat Burnley hem een maand eerder gekocht had. 

Die informatie blijkt nu niet te kloppen. Het Nieuwsblad meldt namelijk dat Vossen helemaal niet met verlies verkocht werd door Burnley. Club Brugge betaalde 3,25 miljoen euro voor de aanvaller en dat zou dus 150.000 euro meer geweest zijn dan Genk een maand eerder van de Engelsen ontving.

De insinuaties dat blauw-zwart het begin juli al op een akkoordje had gegooid met Burnley zijn dan ook nonsens. Dit transferbedrag lijkt alleszins plausibeler dan de eerder geschetste transferconstructie. Al zal dat alles een kleine troost zijn voor de Genkse aanhang.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws