Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zeven van de tien duurste Club-spelers zien hun transferwaarde toenemen

Zeven van de tien duurste Club-spelers zien hun transferwaarde toenemen

Nu de heenronde in de Jupiler Pro League erop zit, is het tijd voor de eerste conclusies. BlauwZwartFans ging op zoek naar de huidige tien duurste Club-spelers en zocht uit wie van hen zijn transferwaarde zag toe- of afnemen.

Thomas Meunier wordt gewaardeerd op 7 miljoen euro en is zo veruit de duurste speler van blauw-zwart. Daarna volgen maar liefst vier spelers die zo’n 5 miljoen euro waard zijn: Jelle Vossen, Ruud Vormer, Hans Vanaken en José Izquierdo.

Van de tien duurste Club-spelers is enkel de waarde van Hans Vanaken en Victor Vazquez afgenomen. De 23-jarige ex-speler van Lokeren kende volgens Transfermarkt zijn hoogste marktwaarde in januari (6 miljoen euro). Intussen zou hij echter een miljoen minder waard zijn. Ook de Spaanse draaischijf van blauw-zwart ziet zijn actuele marktwaarde dalen, zij het met slechts een half miljoen euro (van 4 miljoen naar 3,5 miljoen euro).

De tien duurste Club-spelers

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws