Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen krijgt hilarisch cadeau op Sinterklaasfeest

Vossen krijgt hilarisch cadeau op Sinterklaasfeest

Na de overtuigende 3-0-zege tegen Zulte Waregem, konden de spelers van Club Brugge zondag nagenieten op het jaarlijkse Sinterklaasfeest in Plopsaland. Zo ook Jelle Vossen, die een geniaal cadeau kreeg van de zwarte piet ter plaatse.

Meer dan 1000 kinderen en hun familie tekenden present in het pretpark om er een glimp op te vangen van hun favoriete Club-spelers. Voor Vossen had de ‘voetbalpiet’ een leuke verrassing in petto.

Hij toverde uit de zak van Sinterklaas een oude brief tevoorschijn, waarin een 8-jarige Jelle bij de Sint om een shirt van Club Brugge smeekte. Dat weet HLN. Een grapje dat de Brugse spits best kon smaken, aangezien hij als kind effectief voor Club supporterde.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws