Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen keert het tij voor Club

Vossen keert het tij voor Club

Club Brugge heeft zijn moeilijke verplaatsing naar Mechelen tot een goed einde gebracht. Het was lang geleden dat blauw-zwart nog eens een achterstand had opgehaald, maar Achter de Kazerne gebeurde dat met verve. 

Club begon goed aan de wedstrijd, maar werd daar niet voor beloond. Mechelen-doelman Gillet kon in extremis een afgeweken bal van Vanaken uit zijn doel ranselen. Tegen de gang van het spel in scoorde Naessens het openingsdoelpunt na een knap hakje van Hanni.

Mechelen parkeerde de bus en gaf blauw-zwart zelfs meer dan 70% balbezit. Toch bleven de kansen schaars, al had Pereira de gelijkmaker aan de voet na een slechte Mechelse terugspeelbal. De poging van de Braziliaan belandde echter op het dak van het doel.

De tweede helft begon met een een dot van een kans voor Diaby, maar hij besloot op Gillet. Even later kreeg het Brugse publiek waar het om vroeg: de inbreng van Jelle Vossen.

En dat loonde. De Limburger pakte uit met een prachtige volley en scoorde zeven minuten later meteen ook zijn tweede van de middag. Het leek er zelfs op dat de Brugse spits een hattrick zou maken, maar deze keer mocht Dierckx, die ook al ingevallen was, het leer tegen de netten prikken: 1-3 en wedstrijd gespeeld!

Ook Vanaken, die een sterke partij speelde, kwam nog op het scorebord. In het slot liep Denswil nog tegen een rode kaart aan. Maar het belangrijkste is ongetwijfeld dat Club 15 op 15 pakt en zo de aansluiting met leider AA Gent houdt.

Samenvatting KV Mechelen – Club Brugge

#KVMCLU | Sfeerverslag from Club Brugge on Vimeo.

Reacties KV Mechelen – Club Brugge:

#KVMCLU / Reacties from Club Brugge on Vimeo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws