Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen: “Iedereen heeft daar een mening over”

Jelle Vossen viert (Club Brugge - KV Mechelen)

Uitgerekend Jelle Vossen bezorgde Club zondagavond de zege tegen KRC Genk. Bij deze de reactie van de matchwinnaar, die zijn avond in mineur zag eindigen.

“Er was heel lang weinig ruimte om te voetballen. Als je dan met twee spitsen gaat spelen (na de inbreng van Pereira, nvdr), kan je wat meer druk naar voren creëren. Zo heb je ook meer mensen voor de bal”, vertelt Vossen aan PlaySports.

“Of ik beter rendeer in een systeem met twee spitsen? Dat laat ik aan andere mensen over. Iedereen heeft daar een mening over, maar ik probeer dat allemaal gewoon naast mij neer te leggen. En zolang we goede resultaten blijven halen, maakt het mij in principe niet uit.”

“We hebben er nu een goeie week opzitten en de laatste vier wedstrijden ook geen enkel tegendoelpunt geïncasseerd. Dan is één doelpunt genoeg om te winnen, zoals vandaag gebleken is. De interlandbreak komt nu misschien op een slecht moment omdat we in de goede flow zitten, maar langs de andere kant is het ook een leuk gevoel om die twee weken te overbruggen.”

Na de wedstrijd kreeg Vossen wel nog een tegenvaller te verwerken. Tijdens de match geraakte hij bij het vieren immers geblesseerd aan zijn hand, waardoor de doelpuntenmaker achteraf naar het ziekenhuis overgebracht moest worden. Er wordt gevreesd voor een breuk. Veel beterschap Jelle, en bedankt voor deze geweldige zege!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws