Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen: “Dat is op zich een compliment”

Jelle Vossen schreeuwt (Club Brugge - Kortrijk)

Club Brugge speelde zaterdagavond een goeie wedstrijd in Westerlo, maar vergat om de score verder uit te diepen. Jelle Vossen was de verpersoonlijking van dat spelbeeld. Hij voetbalde uitstekend, maar was niet scherp genoeg in de afwerking.

“We hebben goed gevoetbald en uitgespeelde kansen gecreëerd”, opent Vossen tegenover Sporza. “Dat de score hoger had moeten zijn, nemen we er graag bij. De 3 punten gaan mee naar Brugge. Dat is en blijft het belangrijkste.”

De 26-jarige Limburger beseft dat hij meermaals had kunnen scoren, maar blijft mentaal erg sterk. “Zondag zal er wel overal in de pers staan dat ik kansen mis en dat ik niet gescoord heb. Maar daar maak ik me niet druk om”, aldus Vossen.

“Dat iedereen van mij verwacht dat ik gemakkelijk scoor? Ja, dat is omdat ik in het verleden mijn doelpunten ook altijd gemaakt heb. Dat is op zich een compliment. Maar soms gaat het wat moeilijker. Al kan het heel snel keren in voetbal, zeker voor een aanvaller. Deze 6 op 6 geeft vertrouwen voor de volgende wedstrijden. Laten we hopen dat dit het begin is van een mooie reeks.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws