Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen: “Dat is de kracht van onze kern”

Vossen Dat is de kracht van onze kern

Jelle Vossen was in de 1-4-overwinning op het veld van Mechelen de matchwinnaar. De 26-jarige Limburger viel in en scoorde twee keer, waaronder een absolute beauty.

“Zo’n bal is altijd alles of niks. Zeker met de wind kan die bal evengoed uit het stadion vliegen. Maar als je niet probeert, kan de bal ook niet binnengaan natuurlijk. Al is er wat geluk mee gemoeid.”

“Ik heb het gevoel dat Club Brugge aan het groeien is. Je ziet vandaag ook dat de jongens op de bank het verschil kunnen maken. Dat is de kracht van onze kern, want we boeten niet in op kwaliteit als de ploeg op enkele posities wijzigt”, besluit Vossen voor de camera’s van de rechtenhouders.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws