Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen: “Dat deed pijn”

Jelle Vossen (Club Brugge - Gent)

Jelle Vossen was de kop van jut voor de talrijk opgekomen Genkse aanhang. De Brugse spits reageerde met een doelpunt, maar vond het naar eigen zeggen allesbehalve leuk dat zijn ex-fans hem op die manier op de korrel namen.

“Of ik nu mijn gram gehaald heb? Iedereen gaat dat natuurlijk zo zien. Maar voor mij is het gewoon belangrijk dat we konden winnen. Zo kunnen we onze goede reeks voortzetten. We wilden thuis foutloos blijven”, vertelt de 26-jarige Limburger aan PlaySports.

Vossen vierde ingetogen, maar sloeg de frustratie van zich af op de reclameboarding. “Er werd zoveel over mij gezegd en geschreven. Als speler probeer je dat zo goed mogelijk van je af te zetten, maar je hoort het wel. Dan is er weinig dat meer deugd doet dan 1-0 winnen, terwijl jij het enige doelpunt maakt. Ik probeerde mijn viering zo rustig mogelijk te houden, omdat het toch tegen Genk was.”

Over de wansmakelijke spreekkoren was de matchwinnaar kort. “Ik kan wel begrijpen dat ze me op de korrel namen. Je probeert er niet naar te luisteren, maar het doet toch pijn”, besluit een openhartige Vossen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws