Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen: “Als ik dat doe, is er niks aan de hand”

Vossen: "Als ik dat doe, is er niks aan de hand"

Club Brugge kende zaterdagavond geen problemen met een mak Zulte Waregem. Uiteindelijk besliste blauw-zwart de wedstrijd op 5 minuten tijd. Jelle Vossen had een voet in de drie Brugse doelpunten.

Zo scoorde Vossen net voor de rust het openingsdoelpunt. Maar hij had ook na 10 minuten al op het scorebord kunnen staan. Toen snoepte hij Vazquez namelijk een goeie kans af. “Ik riep dat ik zou trappen en ik dacht dat Vazquez zich inhield, maar oké. Eigenlijk moet ik die bal gewoon binnenschieten en dan is er niks aan de hand.”

“Achteraf hebben zowel Victor als ik nog een duit in het zakje gedaan om die drie punten binnen te halen. Dat is het belangrijkste”, besluit de 26-jarige Limburger voor de micro van de Jupiler Pro League.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws