Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer na comeback: “Dat was nog nooit in mijn carrière gebeurd”

Vormer na comeback Dat was nog nooit in mijn carrière gebeurd

Ruud Vormer geraakte begin oktober geblesseerd door een trap op zijn voet tijdens de competitiewedstrijd tegen AA Gent. Zaterdagavond vierde de goedlachse Nederlander zijn rentree en was hij meteen bepalend voor blauw-zwart.

“Dit was een heel mooie avond”, opent Vormer zijn interview aan Sporza. “In het begin moesten we ruimte zoeken tussen de linies, want Zulte Waregem stond goed. Na de 1-0 liep het beter en lieten we zien dat we goed kunnen voetballen.”

De middenvelder die Claudemir op de bank hield, kwam ook nog even terug op zijn blessure. “Ik ben blij dat ik lekker gespeeld heb, want ik ben in mijn hele voetbalcarrière nog nooit een maand out geweest. Maar het ging goed, al was het in het begin wel even wennen.”

Vormer hoopt dat Club nu over zijn moeilijke periode heen is. “Het was een nare tijd, maar we zijn altijd een team gebleven. Ik knok altijd, want als professional moet je er altijd voor gaan. We staan nu bovenin en daar moeten we blijven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws