Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer: “Mét supporters hadden we gewonnen”

Vormer Mét supporters hadden we gewonnen

Club Brugge verloor met het kleinste verschil van Napoli, maar miste duidelijk de supportersgezangen van de Brugse aanhang. Dat vond ook Ruud Vormer. 

“Het is echt vreselijk voetballen zonder publiek”, vertelt de Nederlandse sterkhouder. “Maar je moet je toch opladen, want zo’n match wil je winnen. Dat lukte niet, maar gelukkig heeft Legia Warschau gewonnen van Midtjylland. Nu gaan we vol voor de winst in Denemarken!”

Volgens Vormer was de wedstrijd helemaal anders verlopen als er wel publiek geweest was in Jan Breydel. “Het is hier altijd een gekkenhuis met onze supporters en ‘volle bak’ sfeer. Ik ben er zeker van dat we mét publiek gewoon hadden gewonnen”, besluit hij in zijn interview met Eddy Demarez van Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws