Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vazquez stelt Club-fans gerust: “Het is oké”

Vazquez stelt Club-fans gerust Het is oké

Victor Vazquez was dé grote uitblinker in de met 3-0-gewonnen match tegen Zulte Waregem. Al beseft de Spanjaard dat zijn wedstrijd met een beetje pech al na een kwartier voorbij had kunnen zijn omwille van een blessure.

Ex-Club-speler Jesper Jorgensen torpedeerde namelijk de voet van Vazquez. “Het was een harde trap die te laat kwam”, vertelt de Spaanse draaischijf van blauw-zwart voor de micro van de Jupiler Pro League. “Jorgensen verdiende een rode kaart. Maar gelukkig is het goed afgelopen. Ik ben oké.”

Over zijn wedstrijd was man van de match Vazquez vanzelfsprekend tevreden. “Ik gaf twee assists, dus ik zat goed in de wedstrijd. Ik probeer de ploeg altijd van dienst te zijn en dat is goed gelukt tegen Zulte Waregem.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws