Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt looft Club-speler: “Outstanding”

Vandenbempt looft Club-speler: "Outstanding"

Club Brugge speelde zondagnamiddag een erg sterke partij op het veld van KV Mechelen en werd beloond met een 1-4-overwinning en bijgevolg drie belangrijke punten. Dat zag ook Peter Vandenbempt.

“Ik vond Club heel sterk. De goals vielen wel pas in het laatste kwart van de match, maar het overwicht was er ook al voor de pauze”, opent Vandenbempt zijn analyse bij Sporza. “Jelle Vossen maakte als invaller het verschil, met 2,5 goal. Hij was zoveel meer aanwezig, dreigender en efficiënter dan die nog altijd zoekende spits Leandro Pereira.”

“Na de rust was ook Hans Vanaken outstanding. Hij bracht alles wat hem zo geliefd en populair heeft gemaakt de laatste jaren. En achterin heeft Club zowaar Stefano Denswil ontdekt, de Nederlandse verdediger die ik eerlijk gezegd al lang had opgegeven”, is de analist eerlijk.

“Het voetbal van Club was na de rust overrompelend, met veel snelheid, beweging, diepgang en doelgevaar. We moeten er wel bij zeggen dat KVM na de rust tragisch slecht stond te verdedigen. Er bleef niets meer over van het stugge blok. Maar het was voor Club toch een hoogst bemoedigende prestatie.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws