Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt: “Gewettigde hoop voor Club-fans”

Vandenbempt: "Gewettigde hoop voor Club-fans"

Club Brugge won afgelopen zaterdag met 3-0 van Zulte Waregem en pakt zo 24 op 24 in eigen huis. Bovendien bracht blauw-zwart deze keer ook goed voetbal op de mat. Dat zag ook Peter Vandenbempt.

“Club blijft thuis ongeslagen, maar ik heb nog een klein beetje voorbehoud of Club nu definitief gelanceerd is. Ze hebben thuis vroeger ook al goed gevoetbald. Er is wel gewettigde hoop voor de fans na zaterdag. Het allerbelangrijkste is dat Club eindelijk zijn defensieve organisatie heeft teruggevonden, met al vijf keer na elkaar geen tegendoelpunt.”

“En dan is er nog de factor Victor Vazquez. Die is al vaak bekritiseerd door ons, maanden op de dool geweest en een beetje nukkig om een gemiste transfer, maar zaterdag was hij weer groots als vanouds. En dan is Vazquez één van de allerbeste in onze competitie. Iedereen rond hem gaat dan ook beter voetballen.”

“De geblesseerden keren stilaan terug bij Club en de fysieke achterstand raakt weggewerkt. Er is vertrouwen en uiteindelijk zijn we eind november en staat Club op twee punten van leider AA Gent. Het seizoen moet nog beginnen”, besluit Vandenbempt bij Sporza.

Beluister het fragment over Club van 1:20 tot 2:40

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws