Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken ondanks sterke prestatie niet helemaal tevreden: “Dat is jammer”

Vanaken ondanks sterke prestatie niet helemaal tevreden Dat is jammer

Hans Vanaken kreeg Achter de Kazerne nog eens zijn kans van Michel Preud’homme. De 23-jarige middenvelder greep die met beide handen en genoot zienderogen van zijn sterke prestatie.

“We hebben vandaag een sterke collectieve prestatie neergezet”, opent Vanaken voor de camera’s van de rechtenhouders. “We kwamen heel scherp uit de kleedkamer en hebben veel kansen gecreëerd. Ik ben ook blij met mijn doelpunt, want het heeft al een paar keer tegengezeten voor mij. Ik hoop dat ik nu vertrokken ben.”

Toch was de middenvelder ook een klein beetje teleurgesteld. “Ergens is het wel jammer dat ik vandaag zonder assist van het veld stap”, gaat hij verder. “Maar het belangrijkste is dat we 3 punten pakken en zo aansluiten bij de top van het klassement. Het is ook positief dat we de laatste weken weinig tegendoelpunten slikken. Ook vandaag gaven we maar één grote kans weg.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws