Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Teunckens krijgt steun van de allergrootsten

Jens Teunckens (Club Brugge - Anderlecht)

Jens Teunckens kan terugkijken op een geslaagd WK in Chili. Onder meer zijn uitstekende reddingen zorgden ervoor dat een Belgische jeugdploeg voor het eerst een halve finale bereikte op een groot toernooi. Jammer genoeg eindigde het avontuur wel met een valse noot voor de jonge keeper.

Teunckens kreeg heel wat lof van analisten en Club-fans, maar lag donderdagavond door een verkeerde inschatting aan de basis van de uitschakeling op het WK in Chili.

Onze nationale U17 waren via Dante Rigo (PSV) op voorsprong gekomen tegen Mali, maar verloren uiteindelijk nog met 3-1. Er viel Teunckens niets te verwijten bij het eerste en derde tegendoelpunt, maar bij de tweede tegentreffer ging hij in de fout.

De jonge doelman was dan ook ontroostbaar na affluiten. “Teleurgesteld over het resultaat en mijn prestatie. Sorry België en bedankt voor alle berichten”, klinkt het via zijn officiële Twitter. Maar toppers à la Kompany staken hem een hart onder de riem. Ook zijn ploegmaats namen het voor hem op. Een mooi gebaar! Kop op Jens, één foutje weegt niet op tegen de vele knappe reddingen 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws