Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Teunckens: “Kreeg felicitaties van Club-speler”

Teunckens Kreeg felicitaties van Club-speler

De jonge Rode Duivels zijn intussen terug op Belgische bodem. Na het behalen van een fantastische bronzen medaille op het WK in Chili, blikt Club-doelman Jens Teunckens terug en kijkt hij vooruit.

Teunckens had een groot aandeel in de kwalificatie voor de halve finales, maar slikte daarin een ongelukkige tegengoal. Toch beseft Jens dat hij met opgeheven hoofd mag terugkijken op zijn WK en kan hij op de nodige steun rekenen. “Het deed me toch iets toen Timmy Simons me proficiat kwam wensen met onze mooie resultaten. Hij zei dat we het positieve moeten onthouden. Dan denk je daar toch over na.”

“Aan dat foutje kan ik niets meer veranderen. Als doelman weet je dat zoiets kan gebeuren. Eén fout mag het toernooi niet maken. Ik was heel tevreden over mijn prestatie in de andere WK-wedstrijden.” Bovendien probeert de jonge goalie elke dag bij te leren van de beste keepers ter wereld. “Thibaut Courtois en David de Gea zijn mijn voorbeelden. Ik kijk naar video’s van hen om na te gaan hoe zij bepaalde wedstrijdsituaties oplossen.”

Intussen focust Teunckens zich ook terug op zijn studies. “Ik studeer topsportwetenschappen en wil mijn diploma halen. Als ik mijn beide benen breek, dan moet ik iets achter de hand hebben”, besluit hij in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws