Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Storm: “Dat is belangrijk voor een jonge speler als mij”

Storm: "Dat is belangrijk voor een jonge speler als mij"

Voor Nikola Storm wordt het zaterdagavond ongetwijfeld een speciale wedstrijd in Jan Breydel. De 21-jarige huurling van Zulte Waregem is immers eigendom van Club, maar mag straks wel gewoon meespelen tegen blauw-zwart.

“Ik kijk ernaar uit”, opent Storm in HLN. “Ik heb nog veel vrienden in Brugge. En ook met de bestuursleden en de trainers heb ik soms contact. Zij volgen mijn ontwikkeling op. Het zal leuk zijn om iedereen terug te zien.”

Toch heeft de flankaanvaller naar eigen zeggen nog geen seconde spijt van zijn beslissing om een (half) seizoen voor Essevee uit te komen. “Ik wilde stappen zetten als voetballer, zowel fysiek als mentaal. Ik heb het gevoel dat dat tot dusver goed lukt. Ik boek vooruitgang en krijg geregeld speelminuten. Dat is belangrijk voor een jonge speler als mij. Het geeft me vertrouwen.”

De kans dat Storm zaterdagavond aan de aftrap komt, lijkt eerder klein. Maar mogelijk zit er wel een invalbeurt in voor de Maldegemnaar. “Tegen Club zal het niet makkelijk worden, maar we zullen er alles aan doen om één of zelfs drie punten te pakken”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws