Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Staelens: “Vormer heeft die status zelf afgedwongen”

Staelens Vormer heeft die status zelf afgedwongen

Ruud Vormer werd afgelopen zaterdag onmiddellijk terug in de basis gedropt door trainer Michel Preud’homme. En dat ondanks een afwezigheid van meer dan een maand. Een uitstekende keuze, zo bleek achteraf. Dat vindt ook Lorenzo Staelens.

“Vormer is een echte box-to-box. Verdedigend altijd aanwezig en ook aanvallend van heel veel nut. Bovendien is zijn inzet altijd voorbeeldig, zelfs als hij eens niet goed in de match zit. Hij brengt enthousiasme in de ploeg en dat is iets dat sommigen echt wel nodig hebben”, klinkt het in HLN Sport Plus.

Niet alleen op het veld, maar ook naast het veld ziet Staelens een voorbeeldfunctie van de Nederlander. “Zijn ploegmaats kijken naar hem op en dat is iets dat hij zelf heeft afgedwongen. In de kleedkamer zal hij zijn mond niet houden en daarmee neemt hij een stuk van de taak van de trainer over. In zijn geheel brengt hij Club naar een hoger niveau. Heel belangrijk daarbij is de strijdersmentaliteit die hij bijbrengt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws