Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Slecht nieuws voor Obbi Oulare

Slecht nieuws voor Obbi Oulare

Obbi Oulare verkaste afgelopen zomer voor 8 miljoen euro naar Premier League-promovendus Watford. Terwijl de 19-jarige aanvaller vorige week tegen Manchester United voor het eerst op de bank zat, was dat afgelopen zaterdag tegen Aston Villa (2-3-winst) al niet meer het geval. En er is nog meer slecht nieuws voor Oulare.

Zo is Oulare door de Brugse politierechter veroordeeld tot een geldboete van 450 euro en een rijverbod van vijftien dagen. Dat weet Het Belang van Limburg. Vorig jaar, op 11 december, toen de spits nog bij blauw-zwart speelde, werd hij langs de Gistelsteenweg in Jabbeke geflitst.

Oulare reed op dat moment 92 kilometer per uur, terwijl de maximumsnelheid 50 bedroeg. Bovendien reed de zoon van Souleymane Oulare op dat moment met een voorlopig rijbewijs. Vrijdag moest de speler van Watford zich in de Brugse politierechtbank verantwoorden, maar Oulare stuurde zijn kat. Hij werd bijgevolg bij verstek veroordeeld.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws