Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Serieuze opsteker voor Refaelov

Lior Refaelov viert (Club Brugge - Kortrijk)

Vrijdag 24 juli. Club Brugge verliest met 2-1 op het veld van promovendus Sint-Truiden en ziet tot overmaat van ramp Lior Refaelov uitvallen. “Zes weken out”, stuurde de Israëliër via Facebook de wereld in. Maar een voetbreuk besliste daar anders over. 

Nadat blauw-zwart eerder deze week Bjorn Engels al gerecupereerd had, mag nu ook Refaelov opnieuw voluit trainen. De middenvelder mag zo, 112 dagen na zijn opgelopen blessure, terug aansluiten bij de groep. Dat weet HLN.

Een comeback in de basis op de komende speeldag tegen Zulte Waregem zit er door een gebrek aan matchritme nog niet in. Maar de Europa League-wedstrijd tegen Napoli (donderdag 26 november) zou haalbaar moeten zijn voor de middenvelder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws