Ref Lambrechts verklaart: “Daarom floot ik geen strafschop”

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ref Lambrechts verklaart Daarom floot ik geen strafschop

Club Brugge zette zaterdagavond zonder problemen Zulte Waregem opzij. Al had de 3-0-eindstand nog hoger kunnen oplopen. Zo zag blauw-zwart twee strafschoppen door de neus geboord worden. Scheidsrechter Erik Lambrechts reageert.

“Bij de fase met Vazquez stond ik vrij ver en baseerde ik mij op de spectaculaire manier waarop hij zich liet vallen. Te opzichtig”, vertelt Lambrechts in HLN. “Na het zien van de beelden is er inderdaad licht contact met de arm en zou de bal op de stip gekund hebben.”

“Bij de fase met Vormer geef ik na het zien van de beelden toe dat het 100% penalty is. Maar tijdens de match kon ik het contact niet duidelijk zien, vandaar dat ik niet floot.”

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws