Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme ziet opnieuw twee spelers aansluiten

Preud'homme ziet opnieuw twee spelers aansluiten

De kans is groot dat Michel Preud’homme in de terugronde heel wat knopen zal moeten doorhakken wat betreft zijn basiself. Dinsdag sloten er namelijk opnieuw twee spelers aan bij de groepstraining.

Nadat eerder Refaelov, Engels, Vormer, Castelletto, Coopman en Agu voluit konden trainen, is het nu de beurt aan Izquierdo en Bolingoli. De Colombiaan sukkelt al een tijdje met een heupblessure, maar lijkt intussen helemaal hersteld. De 23-jarige flankspeler kon zonder problemen een deel van de groepstraining afwerken.

Daarnaast is er eveneens goed nieuws voor Bolingoli. Ook hij hernam het grootste gedeelte van de trainingssessie. Tot slot liepen zowel Izquierdo als Bolingoli nog even individueel wat rondjes. Het tweetal zou sowieso in aanmerking komen voor de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem. Dat meldt Het Nieuwsblad. Intussen zitten enkel Duarte (scheur in de rechterkuit) en Ibini (kuitbeenbreuk) nog in de Brugse ziekenboeg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws