Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Hij zette een heel goeie prestatie neer”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

Club Brugge pakte zaterdagavond zijn tweede uitoverwinning van het seizoen. Hoewel de score veel hoger had kunnen oplopen, kijkt Michel Preud’homme tevreden terug op de prestatie van zijn manschappen.

“Na het openingsdoelpunt hebben we een heel goede wedstrijd gespeeld. We hebben hoog druk gezet, hadden veel aanvallende bewegingen en kansen. De afwerking kon beter, maar daar werken we aan”, vertelt Preud’homme op de officiële website.

“De spelers hebben hard gewerkt en stonden vaak op de juiste plaats. Een bal die wel of niet binnengaat, is een kwestie van details. Ik ben in ieder geval blij met de werkkracht en het geleverde spel. We weten waar we naartoe willen. Ons spel begint in de plooi te vallen en er zijn nog verschillende spelers die terugkomen uit blessure.”

Tot slot haalde de Luikenaar de loftrompet boven voor Denswil en Claudemir, die beiden goed voor de dag kwamen in ‘t Kuipje. “Denswil zette een heel goeie prestatie neer. Als Engels straks terugkomt, hebben we vier centrale verdedigers van hoog niveau. Ook Claudemir groeit, terwijl Vormer binnenkort terugkeert. En ook Vazquez viel goed in. Met zijn genialiteit biedt hij altijd een meerwaarde. Dat is een rijkdom en dat is positief.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws