Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme recupereert sterkhouder tegen Genk

Ruud Vormer viert zijn doelpunt

Zondagavond om 18 uur kijken Club Brugge en KRC Genk elkaar in de ogen in de laatste wedstrijd van de heenronde. Michel Preud’homme kan wellicht één van zijn sterkhouders recupereren, maar moet nog wachten op een andere.

Zo zou Ruud Vormer helemaal hersteld zijn van de voetblessure die hij opliep in de uitmatch tegen AA Gent. Normaal gezien maakt hij deel uit van de selectie.

Tenzij Preud’homme net voor de interlandbreak liever geen risico’s neemt natuurlijk. Volgens HLN maakt de Nederlander zondag, als basisspeler of invaller, zijn rentree tegen Racing Genk. En ook Sander Coopman, die voluit ging op training, kan geselecteerd worden.

Voor José Izquierdo was er minder goed nieuws. De Colombiaan kampt nog steeds met een heupblessure en heeft de groepstrainingen nog altijd niet hervat. Tot slot trainen Mikel Agu en Jean-Charles Castelletto individueel. Maar ook zij staan, net als Lior Refaelov en Bjorn Engels, dicht bij hun terugkeer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws