Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme neemt opnieuw Club-jongeling bij de groep

Preud'homme neemt opnieuw Club-jongeling bij de groep

Dat de Club Academy op volle toeren draait, werd al duidelijk tijdens het WK in Chili voor de U17. Maar liefst vier spelers (Teunckens, Lemoine, Berkoe en Van Vaerenbergh) maakten immers deel uit van het bronzen succes van de jonge Rode Duivels. 

En dat is ook Michel Preud’homme niet ontgaan. Nadat woensdag Joel Ito al mocht proeven van een training met de grote jongens, kreeg ook Jur Schryvers vrijdagmiddag zijn kans.

De 18-jarige Schryvers is een Belgisch jeugdinternational die als centrale middenvelder uitkomt. Hij speelt bij de U19 van trainer Gert Verheyen. In het verleden droeg hij het shirt van onder meer Beerschot. Momenteel is hij aan zijn tweede seizoen bezig bij blauw-zwart. Veel succes Jur!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws