Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Ik hou van deze club”

Preud'homme: "Ik hou van deze club"

Michel Preud’homme was nooit langer dan twee jaar trainer van één ploeg, maar is bij Club Brugge intussen aan zijn derde seizoen bezig. En dat blijkt geen toeval.

“Ik ben geen trainer van Club Brugge enkel voor het geld. Er is weliswaar een goed evenwicht, maar iedereen weet dat er landen zijn in de wereld waar je veel meer kunt verdienen dan in België. ‘t Is… gewoon… Ik hou van deze club”, vertelt Preud’homme in HLN.

“Ik hou van de manier waarop Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert mij hebben ontvangen, van de manier waarop ik gesteund word, zowel van de mensen achter het doel als in de eretribune, van mijn schitterende staf, van de manier waarop iedereen in de club samenwerkt. Het is de Luikse furie, maar dan in Brugge.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws