Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme: “Hij heeft nog tijd nodig”

Leandro Pereira (Club Brugge)

Club Brugge won donderdagavond zijn eerste Europa League-wedstrijd van het seizoen, maar kon opnieuw niet overtuigen. Michel Preud’homme analyseert.

“Ik ben tevreden over het resultaat”, opent onze coach op de officiële website. “We moesten winnen en dat hebben we ook gedaan. Het moet niet altijd mooi zijn. Het is alleen jammer dat er geen tweede doelpunt viel, zodat we rustiger konden voetballen. Bij de 1-0 twijfel je wat je moet doen: aanvallen of verdedigen.”

“Anderzijds hebben we nu drie wedstrijden op rij (OHL, Westerlo en Legia Warschau) de nul kunnen houden. Dat is ook belangrijk”, gaat Preud’homme verder. Leandro Pereira, die opnieuw aan de aftrap verscheen, kon nog altijd niet scoren voor blauw-zwart. “Leandro is een Zuid-Amerikaanse speler. We zeiden vanaf het begin dat hij tijd nodig heeft om zich aan te passen aan het Europese voetbal.”

Preud’homme twijfelt dan ook niet aan de nieuwkomer. “Hij heeft alleszins de kwaliteiten. De aanpassing is nog niet helemaal gebeurd, maar we zijn ermee bezig. Van zodra iedereen terug is, komen Leandro, Vossen en ook Diaby in aanmerking voor de positie van diepe spits.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws