Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Poolse fans maken indruk in Jan Breydel

Jan Breydelstadion

Club Brugge is er donderdagavond in geslaagd om zijn eerste Europese driepunter te boeken. Een doelpunt van Thomas Meunier volstond om Legia Warschau met het kleinste verschil te kloppen. Al zullen vooral de meegereisde Poolse supporters van deze matige wedstrijd bijblijven.

De Legia-fans lieten al van zich horen tijdens de vlucht op weg naar Brugge. Ze maakten het zo bont dat vluchtmaatschappij Ryanair besliste om een groep Poolse fans niet meer toe te laten op de terugvlucht. Onder begeleiding van een uitgebreid politiekorps maakten de Poolse fans indruk tijdens hun mars naar Jan Breydel.

 

Legia legioen.

Posted by Everything: Club Brugge K.V. on Thursday, November 5, 2015

En ook tijdens de wedstrijd lieten ze van zich horen. De meegereisde supporters zongen vrijwel onophoudelijk en bleven ook na de 1-0-achterstand hun ploeg steunen. Zelfs in de gutsende regen toonden de Polen hun blote basten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws