Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: ex-Club-spits trekt naar STVV

OFFICIEEL: ex-Club-spits trekt naar STVV

Meme Tchité, die van 2012 tot 2014 nog voor Club Brugge speelde, keert terug naar België. Na een korte passage bij het Roemeense Petrolul Ploiești verkast de aanvaller naar Sint-Truiden.

Tchité kwam al voor heel wat Belgische ploegen uit. Hij was de eerste speler ooit die het shirt droeg van zowel Standard, Anderlecht als Club Brugge. Bij blauw-zwart vond hij 5 keer de weg naar doel in 25 wedstrijden en kon hij nooit echt doorbreken.

De 31-jarige Burundese Belg zat sinds vorige week zonder club en legde donderdag de medische testen met succes af bij STVV. Hij tekent er een contract tot eind dit seizoen. Volgens HLN willen de Kanaries Tchité zo snel mogelijk speelgerechtigd krijgen. Wellicht komt de wedstrijd van komend weekend tegen Waasland-Beveren wel nog te vroeg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws