Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwsflits over Refaelov, Vormer en Izquierdo

Lior Refaelov (Club Brugge - KV Mechelen)

Het zijn drukke weken voor Club Brugge. Na een midweekmatch tegen OHL, volgt donderdag het Europa League-duel met Legia Warschau en zondag de JPL-topper tegen KRC Genk. Michel Preud’homme hoopt dan ook dat zijn (licht)geblesseerde spelers zo snel mogelijk terugkeren.

Lior Refaelov hoopt eerstdaags om de groepstrainingen te hervatten. De flankaanvaller was lang out met een voetbreuk, maar is bijna volledig hersteld. Dat weet HLN.

Ruud Vormer (voetblessure) en José Izquierdo (heupblessure) moeten nog even geduld hebben. De Colombiaan komt mogelijk wel in actie in de topper tegen Racing Genk.

De Brugse supporters hebben er alvast vertrouwen in. Na de 6 op 6 tegen OHL en Westerlo volgen er maar liefst vier thuiswedstrijden op rij (Legia Warschau, KRC Genk, Zulte Waregem en Napoli). In de competitie kan blauw-zwart een perfect thuisrapport voorleggen, in de Europa League werd er met 1-3 verloren van Midtjylland.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws