Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwsflits over onder meer Refaelov, Engels en Izquierdo

Nieuwsflits over onder meer Refaelov, Engels en Izquierdo

In volle voorbereiding op de confrontatie van komende zaterdag tegen Zulte Waregem, viel er heel wat goed nieuws te rapen op het trainingsveld van Club Brugge. Daarnaast werd er stilgestaan bij de aanslagen in Parijs met een serene minuut stilte.  

Na een vrij weekend stond er voor de Brugse spelers een ochtendtraining op het programma. Daarbij is het opvallend dat er momenteel heel wat spelers zijn die zich klaarstomen voor hun terugkeer: Lior Refaelov, Bjorn Engels, Ruud Vormer, Jean-Charles Castelletto, Sander Coopman en Mikel Agu. Alle zes konden ze zonder problemen voluit trainen. Voor Porto-huurling Agu was dat de eerste keer sinds zijn komst naar blauw-zwart.

Het ziet er dan ook naar uit dat Michel Preud’homme in de terugronde over heel wat meer spelers kan beschikken in vergelijking met de heenronde. José Izquierdo en Boli Bolingoli deden mee met de opwarming, maar trainden daarna individueel verder met kinesist Jan Van Damme. Dat meldt de officiële website. Bekijk onderstaand de beelden van de minuut stilte voor de aanslagen in Parijs, alsook een video over de training.

Preud’homme: “Het is heel jammer dat er op deze wereld zo’n individuen rondlopen”

Beelden van de maandagochtendtraining

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws