Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Napoli toont interesse in twee Club-spelers

Napoli toont interesse in twee Club-spelers

Donderdagavond om 21.05u wordt Club Brugge – Napoli op gang getrapt in een fanloos Jan Breydel. Een extra zure beslissing nu het dreigingsniveau in het Brusselse Gewest van 4 naar 3 werd verlaagd. Een Italiaanse delegatie zal de wedstrijd wél mogen bijwonen. En dat is niet alleen om de eigen ploeg aan het werk te zien.

Zo melden Italiaanse bronnen dat Napoli interesse heeft in Thomas Meunier. De 24-jarige rechtsachter wordt al een tijdje gevolgd door de club van Dries Mertens en de wedstrijd in Brugge is een ideale gelegenheid voor de Napolitanen om hem nog eens te scouten.

Daarnaast zouden ook de prestaties van Abdoulay Diaby nauwlettend in de gaten gehouden worden. De Franse Malinees kon zich nog niet helemaal doorzetten bij blauw-zwart, maar vond wel al 8 keer de weg naar doel. Die neus voor goals blijkt ook de Italianen niet te zijn ontgaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws