Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier weer een stap dichter bij toptransfer

Thomas Meunier (Club Brugge)

Thomas Meunier, die momenteel bij de Rode Duivels vertoeft, gaf onlangs aan dat hij een vertrek bij Club Brugge nodig acht om sterkhouder te kunnen worden bij onze nationale ploeg. Mogelijk ziet onze rechtsachter die wens in de komende transferperiode al in vervulling gaan.

Hoewel Meunier naar eigen zeggen geen fan is van een wintertransfer, is het niet zeker dat hij een aanbod van topclub Inter zomaar naast zich neerlegt.

Bovendien was één van de voornaamste redenen voor die visie van Meunier dat hij niet naar een ploeg wil waar het niet draait. Dat is hier echter niet het geval: de Italianen zijn, samen met Fiorentina, leider in de Serie A.

Omdat Martín Montoya, de rechtsachter die geleend wordt van FC Barcelona, niet aan de verwachtingen voldoet, heeft Inter twee verdedigers met stip aangeduid op hun lijstje: Thomas Meunier en Serdar Aziz (Bursaspor).

En aangezien de huidige club van Tom De Sutter (Bursaspor) al duidelijk heeft gemaakt dat een vertrek van Aziz komende winter niet aan de orde is, stijgen de kansen van Meunier aanzienlijk. Dat meldt de Italiaanse pers.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws