Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mét Diaby in de basis zet Mali scheve situatie recht

Mét Diaby in de basis zet Mali scheve situatie recht

Dinsdagavond stond Mali voor de moeilijke opdracht om de met 2-1-verloren wedstrijd van afgelopen zaterdag in Botswana recht te zetten. Maar de Malinezen slaagden, onder impuls van Abdoulay Diaby, in hun opzet.

Namens de Afrikaanse voetbalbond (CAF) doen 53 landen mee om zich te kwalificeren voor het WK van 2018 in Rusland. Vijf landen uit Afrika plaatsen zich uiteindelijk voor het hoofdtoernooi. De kwalificatiewedstrijden voor de Afrikaanse landen zijn dus nu al aan de gang. Zo ook voor Mali.

Terwijl bondscoach Alain Giresse Abdoulay Diaby vorige week geen speelminuten gunde, verscheen hij in de thuiswedstrijd tegen Botswana aan de aftrap. De Brugse spits stond 90 minuten tussen de lijnen en gaf de assist voor het tweede doelpunt. Zo lag hij mee aan de basis van de 2-0-overwinning. Daardoor overleeft Mali de tweede CAF-kwalificatieronde voor het WK.

Samenvatting Mali – Botswana

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws