Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meer dan 30.000 euro schade voor Duarte

Serieuze schade voor Duarte

Het zijn geen leuke tijden voor Oscar Duarte. Nadat de verdediger een scheurtje in de kuit opliep met Costa Rica, heeft hij ook op het thuisfront met de nodige pech te kampen. Buurman Claudemir zag het gebeuren en schoot te hulp.

In de Heidelbergstraat te Brugge is een 40 meter hoge eik omgevallen. Twee huizen liepen daarbij serieuze schade op, waaronder dat van Club-verdediger Duarte.

De kruin van de omgevallen boom sloeg heel wat pannen van het dak. De brandweer moest tijdelijk zelfs een zeil spannen om de situatie onder controle te krijgen. Toch zouden de getroffen huizen nog altijd bewoonbaar zijn.

“Er is zeker voor 30.000 euro schade”, vertelt buurman en ploeggenoot Claudemir aan Het Nieuwsblad. “De zwangere vrouw van Duarte was alleen thuis en was in paniek. Mijn vrouw en ik hebben haar opgevangen”, aldus de middenvelder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws