Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert: “We zijn teleurgesteld en ontgoocheld”

Mannaert: "We zijn teleurgesteld en ontgoocheld"

De aanhoudende terreurdreiging in het Brusselse Gewest heeft al heel wat gevolgen gehad voor de voetbalwereld. Zo moet nu ook de Europa League-wedstrijd tussen Club Brugge en Napoli achter gesloten deuren gespeeld worden. Vincent Mannaert reageert.

“We hielden rekening met twee scenario’s: één waarbij enkel de bezoekende fans geweerd zouden worden en één waarbij we voor een leeg stadion moesten spelen”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad. “Het was voor de UEFA jammer genoeg geen optie om de wedstrijd op een andere datum te spelen. Daar zijn ze heel strikt in.”

De beslissing om donderdag geen fans in het Jan Breydelstadion toe te laten, is een serieuze streep door de rekening van blauw-zwart. “We zijn teleurgesteld en ontgoocheld dat er gekozen werd voor het tweede scenario. Dat hadden we niet verwacht. We zullen nu intern bekijken wat we doen met de reeds verkochte tickets, catering, enzovoort.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws